Épületszárítás, csőtörés műszeres bemérése Budapesten

Szivárgásbehatárolás

..avagy csőtörés bemérése műszerrel

Minél pontosabban és gyorsabban feltárásra kerül egy vízszivárgási pont, annál rövidebb idő telik el a káreseménytől és így alacsonyabbak a helyreállítás költségei. A konvencionális vízszivárgási pont feltárása gyakran nagy rombolással jár. A legmodernebb mérési technikával viszont lehetőségünk van rövid időn belül és a lehető legkevesebb rombolással feltárni a vízszivárgás helyét.Szivárgásbehatárolás Budapesten

Padlózatokat vagy falakat manapság már nem kell felvésni és később nagy költségráfordítással helyreállítani. Szivárgásbehatároló specialistáink a legmodernebb technológiával és átfogó gyakorlattal az alábbi területeken tudnak segítséget nyújtani:

Ezen eljárások segítségével szakembereinknek lehetősége van a lehető legpontosabb cm közelségben a rejtett hibák lokalizálására, feltárására nagyobb rombolás okozása nélkül. Így például a csőtörések műszeres bemérésének köszönhetően nagy értékű csempéket vagy járólapokat úgy ki tudunk emelni, hogy azok a hiba helyreállítása után károsodás nélkül ismét visszahelyezhetők maradjanak.

Szivárgásbehatárolás, csőtörés bemérése műszerrel Budapesten!

LÉTESÍTMÉNYEK KÁRMENTESÍTÉSE SZAKSZERŰEN!